-150g spaghete -150g ciuperci feliate -2 catei usturoi -patrunjel -1-2 linguri ulei de masline Pentru sosul carbonara -120g caju ( pus la inmuiat cateva ore si scurs) -6- 8 linguri lapte de soia -1 lingurita de drojdie vegana inactiva -sare, piper. Se fierb pastele. Pentru sos se calesc ciupercile, se aduga usturoiul pisat si patrunjelul tocat marunt. Intr-un robot de bucatarie se pune: caju si lapte si se mixeaza foarte bine. Se rastoarna sosul obtinut peste ciupercile caldute, se adauga aarea si pioerul. Toata compozitia se amesteca cu pastele fierte si scurse de aoa
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.