80g migdale 500ml lapte 2 curmale fără sâmburi puțină sare Migdalele se spală și se lasă la înmuiat pentru 12 ore. După înmuiere se decojesc și se pun într-un blender împreună cu apă,sarea, curmalele si se mixează pentru 2-3min. Se strecoară compoziția rezultată,iar laptele se pune în sticlă și se păstrează la frigider.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.