Ingrediente: Blat: -6oua -6 linguri faina -6 linguri zahar -mirodenii -un varf sare -un plic de praf de copt Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul,se adauga pe rand galbenusurile,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt,mirodeniile.Totul se pune intr-o forma de tort si se da la cuptor. Pentru crema de ciocolata - 4 galbenusuri - 500 ml lapte - 50 gr faina - 120 gr zahar - 50 gr ciocolata neagra Laptele se fierbe la foc domol. Separat, galbenusurile se amesteca cu zaharul adaugat treptat . Se adauga faina amestecand in continuu , iar la sfarsit laptele caldut, putin cate putin si amestecand pana la omogenizare . Adaugam apoi si cuburile de ciocolata care se vor dizolva in crema . Lasam la racit, timp in care preparam siropul. Pentru insiropat blatul: -150 ml apa -3 linguri de zahar - esenta de rom si de cafea Punem ingredientele intr-un ibric pe foc pana se dizolva zaharul. Insiropam cele 2 blaturi. Dupa ce blatul s-a racit se taie in trei parti,se insiropeaza si se aseaza crema,se orneaza dupa preferinta
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.