2 oua 200g branza de vazi 5 linguri zahar un varf de lingurita aare 1 plic praf de copt 200g faina. Ulei pentru prajit Toate ingredientele se amesteca foarte bine pana se obtine un aluat vartos. Se pune compozitia intr-un pos sau o punfa raiata la varf si se pun gogosele in uleiul incins. Se intorc gogoselele pe toate partile pana se rumenesc. Se scot pe un platou. Se servesc cu dulceata, ciocolata sa pudrate cu zahar tos
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.