3-4 mere mari – 3 oua – 3 linguri faina + faina prin care sa dam merele – o lingura cu varf scortisoara – 2 linguri zahar vanilat - 2 linguri lapte – ulei pentru prajit Spala bine merele, nu le curatam de coaja, dar le taiem capacele si folosim un instrument special pentru a le indeparta cotoarele. Le taiem apoi in felii de cca jumatate de cm grosime. Intr-un bol amestecam ouale, pe care le batem ca pentru omleta, scortisoara, 3 linguri de faina , lapele si zaharul vanilat. Punem uleiul la incins, dam merele prin faina, le scuturam pentru a indeparta excesul, le dam prin amestecul de ou si le prajim in ulei incins, pe ambele parti, pana sunt frumos rumenite, apoi le scoatem pe hartie absorbanta. Se pot servii pudrate cu zahar pudra,caramel sau o cupa generoasa de inghetata cum am facut eu.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.