500g arpacaș 300g zahar pudra 400g nuca mărunțită 150g biscuiti măcinați sau pesmet un varf sare 1 lingura esenta de rom 1lingyra esenta vanilie
Intr-o oala se pune apa rece( de 4 ori cantitatea de arpacas) adaugam arpacașul ( clatit in 9 ape) Și sarea. Fierbem la foc mic pana cand apa este absorbita si arpacasul a inflorit.Adaugam zaharul si mai fierbem 5min. Luam oala de pe foc , adaugam esentele de vanilie și rom. Deasupra punem nuca mărunțită si o lasam sa se raceasca. Dupa ce compozitia s-a răcit foarte bine amestecam totul foarte bine. Se montează coliva pe un platou folosind un inel detașabil.Nivelam foarte bine și o dam la frigider peste noapte. A doua zi o decora. Punem pe toată suprafata biscuiti macinati și apoi presaram cu o sita zahar pudra. Se mai poate orna cu bomboane
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.