1 foaie aluat de foietaj 800g ciuperci 2 cepe patrunjel verde 1ou 250g cascaval ras sare si piper Ciupercile se curata si se taie cubule inclusiv piciorusele.Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in putin ulei de masline. Dupa ce ceapa a devenit sticloasa se adauga si ciupercile, se picureste apa si se lasa sa scada. Cand au scazut se stinge focul si se lasa sa se racoreasca un pic.Apoi se adauga patrunjelul tocat,oul si jumatate din cascavalul ras, sare si piper dupa gust. Foaia de aluat se aseaza intr-o tava de tarta unsa cu margarina si tapetata cu faina. Peste aluat se tarna ciupercile care se preseaza bine cu o lingura sau o spatula. Se presara deasupra si restul de cascaval. Se da la cuptor vreo 30 min pana se caoce bine foietajul.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.