280 gr biscuiti simpli 80 gr nuca macinata 2 linguri cacao 100 ml lapte 1 lingura zahar ( daca va place mai dulce puneti 2 linguri) 2 linguri gem de caise 70 gr unt 1 fiola esenta de rom Dr. Oetker Pentru tapetat forma: 3 lingurite nuca de cocos (se poateadauga colorant alimentar daca vreti sa fie nuca colorata) Biscuitii se zdrobesc in robot si ii punem intr-un bol. Adaugam cacaoa si nuca macinata si amestecam. Turnam peste compozitia uscata laptele caldut in care am topit zaharul. Adaugam esenta, gemul si omogenizam. La final incorporam untul la temperatura camerei. Tapetam forma cu nuca de cocos si apoi cu mana punem din compozitie in forma apasand usor. Apoi deschidem cele doua parti si gatabradutul. Tinem bradutii la rece pana la servire ( minim doua ore)
Dupa cum imi plac mie dulciurile, sincer, te-as rapi si te-as pune sa-mi faci tot ce sti, ca bine arata.:))))))
Salivez precum cainele lui Pavlov.:)))))
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Salivez precum cainele lui Pavlov.:)))))