Ingrediente • 1/2 pachet unt • 1 cana zahar fin • 2 oua • 1 lingura coaja portocala razuita • 1/2 cana lapte • 2 cani faina • 2 lingurite praf de copt • 1 praf de sare . un castronel de visine fara samburi
Pregatiti un bol in care veti cerne faina, praful de copt si sarea. Intr-un alt bol mixati untul cu zaharul pana ce se transforma intr-o spuma. Adaugati ouale pe rand si mixati pana ce se incorporeaza. Turnati in fir subtire laptele si coaja de portocala razuita. Luati bolul cu faina si adaugati cate putin in bolul cu spuma de unt. Cand aluatul e omogenizat il turnati in forma de chec, pregatita dinainte cu hartie speciala pentru copt.Deasupra se aseaza visinele. Cand pregatiti forma de chec porniti si cuptorul, la 175 grade C. Lasati checul aproximativ 45 de minute. In functie de tipul cuptorului e posibil sa fie nevoie sa il lasati chiar si 60 de minute. Supravegheati cu atentie si testati cu scobitoarea. Dupa ce il scoateti din cuptor si il mai lasati cateva minute sa se mai raceasca, presarati zahar pudra.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Pofta buna/Sa va fie de bine!