300 g branza telemea ▢200 g cascaval ▢2 oua ▢100 g faina ▢1 legatura marar ▢10 g praf de copt Branza si cascavalul se dau pe razatoarea mica. Intr-un castron amestecam branza, cascavalul, ouale, faina, praful de copt si mararul. Se obtine un aluat lipicios. Se fac bilute potrivite si se aseaza pe un platou pudrat cu faina. Cand terminam bilutele le prajim in ulei. Cand au o culoare aurie se scot pe un platou tapetat cu un prosop de bucatarie pentru a se scurge surplusul de ulei. Se pot servi calde sau reci.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.