400ml lapte,450g faina,250g zahar(sau 4 linguri indulcitor pudra),150g unt,50g cacao ( sau 100g ciocolata neagra topita),5 oua,1plic praf copt,2 plicuri zahar vanilat si un varf de sare. Intr-un castron amestecam faina,cacaua,sarea,praful de copt si zaharul.Amestecam separat laptele cu ouale si untul topit(rece).Turnam totul peste compozitia de faina si amestecam bine cu o spatula.Turnam toata compozitia intr-o tava tapetat cu hartie si dam la cuptorul incins 180° cca 20-25 min sau pana trece testul scobitorii. Cand prajitura este rece se pudreaza cu zahar pudra sau facem o glazura de ciocolata.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.