350g faina 100g zahar tos 4 oua 1 plic praf de copt 1 praf de sare 100g unt moale 50ml zeama de lamaie 1 plic zahar vanilat putina sare 100g zahar pudra
Cu mixerul am amestecat zaharul tos cu untul moale se incorporeaza ouale treptat, unul cate unul se adauda zeama de lamaie, sarea. Faina se amesteca cu praful de copt si se incorporeaza in compozitia de mai sus. Aluatul obtinut se inveleste cu folie alimentara de plastic si se tine in congelator pentru min 30 min. Incalzim cuptorul al 180 °C,tava o tapetam cu hartie de copt Se ia o jumatate de lingurita de aluat,se formeaza o bila si se tavaleste prin zahar pudra si se aseaza pe tava, aluatul este moale, dar asa trebuie sa fie. Se aseaza fursecurile formate in tava, cu distanta intre ele. Se coc la 175°C timp de 10-12 min
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.