500 gr aluat foietat 600-700 g mere date pe razatoare( dovleac) zahar dupa gust 1 lingura pesmet 1 plic zahar vanilat 1 lingurita scortisoara 1 galbenus + 2 linguri lapte(sau apa daca e de post)
Taiem aluatul in fasii late de 4-5 cm si punem pe intreaga lungime a fasiei merele ( dovleacul) amestecate cu zaharul,pesmetul si scortisoara.scortisoara. Rulam fiecare fasie si asezam rulourile obtinute in forma de spirala, unul in continuarea celuilalt, in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Amestecam 1 galbenus cu 2 linguri de lapte si ungem spirala. Coacem spirala la 200 grade, cuptor preincalzit, pentru 20.25 minute. O scoatem din cuptor si dupa ce s-a racit, o putem servi.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.