100ml lapte 2 oua 50g unt topit 50g zahar 10linguri faină 1 plic praf de copt 1 vârf de sare zeama de lamaie 5-6 mere. Intr-un bol se amesteca ouale cu zaharul, se adauga laptele, untul topit. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si sarea. Merele se curata si se taie felii subtiri. Se stropesc cu zeama de lamaie. Merele se amesteca cu toata compozitia de aluat si se pun intr-o tava de copt. Se da la cuptor circa 40-45 min la 180°C. Cand prajitura s-a racit se pudreaza cu zahar
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.