Igrediente: 5 ouă 5 linguri zahar 5 linguri ulei 8 linguri faină esență de vanilie un vârf sare 1 plic praf de copt Pentru glazură: 80g zahăr pudră 5-6 linguri zeamă de lămâie
Albușurile se bat spumă cu sarea, se adaugă zahărul treptat. După ce am obținut o bezea tare se adaugă pe rând gălbenușurile amestecând bine după fiecare și se toarnă uleiul în fir subțire. Se încorporează făina și praful de copt cernute. Se așează compoziția în tavă și se coace până trece testul scobitorii. Când s-a răcit se toarna deasupra glazura de lămâie ( se amestecă zaharul pudră cu zeama de lămâie pâna se obține un sos care curge usor). Se dă la rece pentru cel putin o oră
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.