- 3 ouă; – 200g zahăr; – 60ml lapte; – 125ml iaurt, – 125ml ulei; – 500 g făină; – 1 plic de praf de copt;
Pentru cremă: – 2 ouă; – 100 gr de zahăr; – 2 linguri cacao – 1 lingură cu vârf de făină; – 250 ml de lapte; – 50 gr de unt. Preparare: Crema: 1.Spargeți ouăle într-o crăticioară, adăugați zahăr și amestecați bine cu telul. 2. Adăugați făină și cacaoa amestecand bine. 3. Se toarnă lapte rece și iarăși se amestecă. 4. Punm cratița la foc mediu și aducem compoziția până la punctul de fierbere, apoi o fierbem timp de 1-2 minute, amestecând continuu. Se obține o cremă densă. 5. Se adăugă untul și se amestecă totul foarte bine. 7. Se acoperă crema cu folie alimentară și se lasă la răcit. Blatul: 1. Se sparg ouăle, adăugăm zahăr, lapte, iaurt și ulei, apoi amestecm cu mixerul, până la omogenizare. 2. Amestecăm praful de copt cu faina și punem peste compoziția de la punctul 1. Amestecăm bine aluatul.
Ungeți baza și pereții formei (22-24 cm) cu puțin ulei sau unt . Se turnă aluatul în formă. Se pune crema într-o pungă de plastic, tăiem vârful și se deseneaza o grilă pe suprafața aluatului sau o spirală. Coacem la cuptorul preîncălzit până la 180°С timp de 30-35 de minute. Facem testul scobitorii.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.