250ml apa minerală sau suc 320g faina 1 lingurita bicarbonat 1 plic praf de copt 60ml ulei 200g zahar 1 praf sare 2 linguri cacao Toate ingredientele , mai putin cacaua, se pun intr-un bol si se amesteca foarte bine cu un tel. Impartiti compozitia in 2 castroane si adaugati cacaua in unul dintre acestea. Se ia o forma de cozonac,se unge cu ulei si se pune hartie de copt. Puneti 2 linguri din compozitia alba in mijlocul formei de copt. Peste acestea puneti 2 linguri din compozitia cu cacao, una peste alta si apoi alte 3 linguri din compozitia alba. Puneti din fiecare compozitie cate 3 linguri, mereu in centru, una peste alta pana la final. Introduceti la cuptor aproximativ 35min. Faceti proba cu scobitoarea.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.