1 pachet foi de placinta 500g branza de vaci 2 oua,1 albus 5 linguri zahar stafide 1 plic zahar vanilat Pentru uns: 1 galbenus+2linguri de lapte
Fiecare foaie o ungem cu ulei si asezam pe latimea ei compozitie de branza(amestecam branza cu zaharul,ouale,stafide).Rulam fiecare foaie si asezam rulourile obtinute in forma de spirala, unul in continuarea celuilalt, in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Amestecam 1 galbenus cu 2 linguri de lapte si ungem spirala. Presaram mac. Coacem spirala la 200 grade, cuptor preincalzit, pentru 20.25 minute.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.