350g faina 180g zahar tos 200ml apa la temperatura camerei 100ml ulei de masline 200ml suc de portocale coaja de la o portocala un pliculet praf de copt
Se amestecam apa la temperatura camerei, sucul de portocale si zaharul pana granulele de zahar nu se mai simt. Adaugam uleiul in fir subtire si amestecam. Cernem faina si praful de copt, coaja de portocala si optional esenta de vanilie. Amestecam foarte bine totul, pana avem o compozitie omogena, care nu are cocoloase. Turnam in forma de guguluf unsa cu ulei si tapetata cu faina sau folosim spray non-stick. Coacem guguluful 40-50 minute in cuptorul incins la 170°C sau pana trece testul scobitorii. Pentru ornat se poate pudra cu zahar tos sau putem face o glazura din zeama de lamaie si sahar pudra
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.