Ingrediente: 4oua 200g zahar pudra 250ml lapte 100ml ulei 300g faina 1 plic de zahar vanilat 1 lingurita praf de copt 2 linguri cacao amaruie Bateti ouale, zaharul vanilat si zaharul cu ajutorul unui mixer pana obtineti o compozitie de culoare deschisa. Adaugati laptele si uleiul treptat pana la omogenizare. Intr-un castron cerneti faina si amestecati cu praful de copt apoi turnati treptat din amestecul cu lapte.Consistenta compozitiei trebuie sa fie nici prea lichida, nici prea densa. Impartiti compozitia in 2 castroane si adaugati cacaoa in unul dintre acestea. Se ia o forma de cozonac,se unge cu ulei si se pune hartie de copt. puneti 3 linguri din compozitia alba in mijlocul formei de copt. Peste acestea puneti 3 linguri din compozitia cu cacao, una peste alta si apoi alte 3 linguri din compozitia alba. Puneti din fiecare compozitie cate 3 linguri, mereu in centru, una peste alta pana la final. Introduceti la cuptor aproximativ 35min. Faceti proba cu scobitoarea.
Trebuie sa-ti spun c-am facut si eu "modelul" asta si chiar a iesit foarte bine. Am o reteta de chec (a mamei), cu 1 ou + altele / variatiuni pe aceeasi tema, pe care o folosesc mereu (dar o dublez, ca sa-mi iasa 2 tavi).
acum bat un chec dna gabriela,a trebuit decat sa i arat fiicei mele ce retete aveti aici si mi a si dat de lucru. va spun cum a iesit,facem chec zebra.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Cu sig.,este si gustos!