Blat: 3 oua 9 linguri lapte 9 linguri ulei 9 linguri zahar 12 linguri faina esenta de vanilie putina sare Umplutura de branza: 500g branza de vaci 4 oua 4-5linguri zahar 5 linguri de gris 2 plicuri zahar vanilat stafide
Se bat ouăle cu zahărul, până devin o cremă albicioasă, apoi se adaugă uleiul şi se freacă până se încorporează. Se amestecă făina cu praful de copt şi se pune peste amestecul precedent alternând cu laptele. Se toarnă jumătate din aluat şi se pune pentru 10 minute în cuptorul preîncălzit. Se scoate şi se pune umplutura de branza ( se amesteca toate ingredientele) Se toarnă restul de aluat. Se pune la copt până se rumeneşte. Când este gata se lasă la răcit şi se pudrează cu zahăr pudră.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.