Mod de preparare: Crema de zahar ars: Intr-o cratita se caramelizeaza cele 4 linguri de zahar. Se lasa la racit. Intre timp intr-un alt vas se amesteca ouale cu un varf de sare, zaharul, laptele si zaharul vanilat. Dupa ce s-a racit foarte bine caramelul se pune compozitia in cratita si se da la cuptor, la foc mediu.
Pandispanul: Albusurile se bat spuma tare, se adauga galbenusurile frecate cu zaharul dupa care se pune faina. Dupa ce s-a copt crema se pune pandispanul pe deasupra si se mai lasa la cuptor pana se coace. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit, apoi se rastoarna pe un platou. Se orneaza cu frisca sau dupa preferinta.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
O seara frumoasa,in continuare,draga Gaby!