200 g unt 2 cani faina 500 ml apa 1 lingurita de sare 6 oua
Punem apa la fiert impreuna cu untul si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata deodata si amestecam energic cu un tel,pana se desprinde aluatul de pe vas. Lasam un pic sa se racoreasca,apoi adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare. Aluatul se spriteaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se coc la foc iute pentru 15 minute,apoi inca 10 minute la foc moderat.
Dupa ce s-au racit se taie capacele si se umplu cu crema de vanilie,preparata din:
2 plicuri crema de vanilie 500 ml frisca lichida 300 ml lapte
Se mixeaza praful de budinca cu laptele si frisca pana se obtine o crema consistenta.
In plus mai avem nevoie de:
*inghetata,dupa preferinta.Eu am folosit cu vanilie si ciocolata
*frisca si ciocolata rasa pentru decor
Intr-un bol punem cate 3 gogosele si inghetata. Ornam cu glazura de ciocolata
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.