Ingrediente: 150ml apa minerala 100g zahar 75 ml ulei 1 plic zahar vanilat 5-6 mere(depinde de vas) un varf de sare 1 plic de praf de copt 100g faina 70g migdale macinate
Se pune zaharul intr-un vas la foc mediu, amestecand mereu si atunci cand se topeste si face putina spuma il luam de pe foc si il intindem pe vas rotind cu grija vasul. Se curata merele de coaja si cotor iar locul ramas liber il umplem cu gem.Punem merele umplute cu gem in vasul cu zahar ars si le bagam la copt pentru zece minute, cat sa se inmoaie putin merele. Pregatim acum compozitia. Apa minerala se amesteca cu zaharul,zaharul vanilat,uleiul si un varf de sare,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si migdalele macinate. Toata compozitia se toarna peste mere si se da la cuptor pana se coace blatul,trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor se rastoarna pe un platou si se orneaza cu fulgi de migdale prajiti putin inainte.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.