-1 litru de lapte; -150 g de zahăr; -120 g de făină; -60 g de amidon de porumb; -o linguriță de zahăr vanilat; -2 linguri de unt; -100 g de arahide prăjite; -100 g de ciocolată
1.Amestecați zahărul tos, zahărul vanilat, făina și amidonul de porumb într-o cratiță cu fundul gros. Adăugați treptat laptele și amestecați foarte bine, ca să nu rămână cocoloașe. 2.Fierbeți budinca obtinuta timp de 1-2 minute din momentul apariției primelor bule de clocotire, pe foc puțin mai mic decât cel moderat, amestecând continuu. El trebuie să se îngroașe. 3.Luați-l de pe foc. Adăugați untul în el. Amestecați foarte bine. 4.Turnați budinca în pahare cu volumul de 180 ml sau alte forme potrivite, unse cu puțin ulei rafinat de floarea-soarelui. 5.Dați-l la frigider până se va închega complet. 6.Scoateți budinca din forme. Tăiați fiecare porție în 2 părți egale. 7.Mărunțiți arahidele prăjite cu cuțitul. 8.Tăvăliți marginile fiecărei bucăți prin ele. 9..Topiți ciocolata tăiată în bucățele pe foc mic, pe bain-marie sau în cuptorul cu microunde. 10.Răspândiți ciocolata topită pe suprafața bucățelelor de budinca.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.