• Ingrediente 1 kg cartofi 250g cascaval Sofia 2 oua 100g smantana kaizer taiat cubulete(cat doreste fiecare) ceasca de lapte Sare si piper • Mod de preparare Incepi prin a pregati cartofii, pe care ii tai in rondele de aproximativ 1 cm grosime si ii asezonezi cu sare si piper. Intr-un vas mai mare, asezi apoi in straturi cartofii ,kaizarul si cascavalul ras. Separat intr-un bol amesteci smantana, cu laptele si cele doua oua. Mai apoi torni aceasta compozitie peste straturile de cartofi,kaizar si cascaval, presari cascavalul ramas si pui la cuptor (180 grade) pentru 40-50 de min.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.