Ingrediente: 4 ouă întregi, 18 linguri de zahăr, 18 linguri de ulei, 18 linguri de lapte, 24 linguri de făină, 1 plic praf de copt, 1kg mere potrivite(dovleac calit cat credeti ca este nevoie), 3 linguri de zahăr şi scorţişoară
Mod de preparare: Se bat ouăle cu zahărul, până devin o cremă albicioasă, apoi se adaugă uleiul şi se freacă până se încorporează. Se amestecă făina cu praful de copt şi se pune peste amestecul precedent alternând cu laptele. Se toarnă jumătate din aluat şi se pune pentru 10 minute în cuptorul preîncălzit. Se scoate şi se pun merele rase şi călite cu zahăr şi scorţişoară, care trebuie să fie reci. Se toarnă restul de aluat. Se pune la copt până se rumeneşte. Când este gata se lasă la răcit şi se pudrează cu zahăr pudră.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Cred ca si gustul este pe masura...
Multumesc frumos,pt.idee!
Iti doresc o zi minunata!