blat de tort din 6 oua 6 linguri zahar 6 linguri faina 1 plic praf de copt 2 linguri cacao
În loc de blat puteti folosi piscoturi inmuiate in cafea crema: 5 oua 10 linguri zahar 250 g mascarpone 250ml frisca 2 plicuri zahar vanilat 1 esenta rom pt blat reteta e aceiasi pe care am scris-o si la alte torturi. pt crema: se bat putin ouale cu zaharul si se pun pe baie de aburi se bate incontinuu pana se formeaza o crema groasa. se adauga vanilia si se lasa la racit, apoi se mixeaza cu crema mascarpone si cu frisca batuta bine si esenta de rom.(eu in loc de vanilie am pus o lingurita de cafea instant) blatul de tort se taie in 3 felii si se insiropeaza cu cafeaua, se umple cu crema.
Tort Tiramisu
Tort Tiramisu
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.