• 300g faina • 1 ou • 50g margarina • un cub drojdie drojdie • 150ml lapte • 3 linguri zahar Umplutura: • Margarina topita • scortisoara • zahar preparare: Amestecam ingredientele pt prajitura, framantam si lasam sa dospeasca pana se face dublu. Impartim in 6 parti, din fiecare parte facem cate o franzeluta si le facem ovale. Ungem cu margarina topita, presaram scortisoara cu zahar si rulam. Intretaiem ambele capete, la un capat facem taietura aproape pana la jumate, apoi tragem pana obtinem forma din poza. Punem in tava, ungem cu ou, presaram zahar si coacem in cuptorul preincalzit.
Da se intinde ofoaie,se unge cu crema obtinuta ,apoi se ruleaza si se taie la ambele capete,la unul putin,iar la celalalt mai mult si se intorc capetele ca in fotografie
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Minunat arata lalelele!