Blat: Albusurile se bat spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,uleiul,zaharul vanilat,sarea si faina amestecata cu praful de copt.Toata compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace pana trece testul scobitorii. Crema: Frisca se aduce la temperatura de fierbere si se opreste focul,se adauga ciocolata sfaramata si se amesteca pana se topeste,se pune lingurita de gelatina dizolvata inainte,apoi se da la frigider 3-4 ore.Apoi se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul.
Cand blatul s-a racit se acopera cu crema de ciocolata,peste care se adauga frisca si se orneaza cu fulgi de ciocolata,se da la rece pentru 3-4ore.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.