- 400g naut fiert si scurs - o legatura de patrunjel - o ceapa medie - 3-4 catei de usturoi - 5 linguri ulei - sare, piper ,cimbru
Toate se pun intr-un robot si se mixeaza pana se obtine o pasta. Cu mainile unse cu ulei se formeaza chiftelute sub forma dorita ,se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor. Atentie ele se coc numai pe partea de jos asa ca trebuiesc intoarse cu grija sa nu se rupa. Se lasa la cuptor pana se rumenesc pe ambele parti
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.