Blat:
300g biscuiti
3linguri zahar
50mg unt
Biscuitii sa faramitaza cu robotul,apoi se amesteca cu zaharul si untul si se taseaza foarte bine pe fundul unei tavi de
tort.Se da la frigider pana facem crema.
Crema alba:
400mg branza philadelphia
400ml frisca pt prajituri
5 linguri zahar
1/2 plic gelatina.
Branza se amesteca cu zaharul se adauga frisca batuta si gelatina facuta conform instructiunilor de pe
plic.Se pune peste blat.
Crema neagra ganache:
400g ciocolata amaruie,
250ml frisca lichida,
1/2 lingurita gelatina
Frisca se aduce la temperatura de fierbere si se opreste focul,se adauga ciocolata sfaramata si se amesteca pana se topeste,se pune lingurita de gelatina dizolvata inainte,apoi se da la frigider 3-4 ore.Apoi se bate cu mixerul pana isi dubleaza
volumul.Se toarna peste creama alba si se da la frigider pentru cel putin 3-4 ore.
Pofta buna
Pofta buna !