Prăjitură cu blat de ciocolată și cremă de vanilie
Blat: 4 oua 250 g ciocolata topita
Crema de vanilie: 1/2 l lapte 75 gr faina 25 gr amidon porumb 6 galbenusuri 150 gr zahar 1 plic zahar vanilat/1 baton vanilie 150g.unt Obtional: dulceata de caise sau fructe Mod de preparare: Blat: Intr-un bol se amesteca , cu telul, ciocolata topita cu galbenusurile unul cate unul. Se incorporeaza treptat si albusurile spuma. Toata compozitia se pune in forma dorita si se coace la 170°C timp de 20-25min Crema: Punem la incalzit laptele impreuna cu batonul de vanilie sau zaharul vanilat. Separat, mixam ouale impreuna cu zaharul pentru 5 minute. Adaugam faina si amidonul si amestecam pana la inglobare. Turnam treptat laptele cald peste mixul de oua si trecem din nou pe foc mic, amestecul obtinut. Amestecam pana ce obtinem o crema cu o consistenta mai groasa. Luam crema de pe foc, adaugam untul amestecand foarete bine si o acoperim cu folie alimentara , o lasam sa se raceasca. Punem blatul racit pe un platou, se unge cu un strat generos de dulceata de caise si se aseaza crema. Se pudreaza cu putina cacao
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj
Către: gabrielamanolache
Mesaj:
gabrielamanolache
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.