500 g biscuiti pettit beurre 400 ml lapte 50 g cacao 2-3 linguri de zahar
Crema:
1 pachet de unt 100 g nuca de cocos razuita 200 g zahar pudra vanilat.
Mod de preparare foi: Se fierbe laptele cu cacao si zahar. Se dau biscutii prin robot si peste ei adaugam laptele aproape rece. Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua. Intindem aluatul intre folie alimentara si intindem cu sucitorul o foaie. Crema: Batem untul cu zaharul pudra spuma si adaugam nuca de cocos.Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza. Crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem o parte peste o foaie.Rulam strans in folie si dam la frigider . Scoatem rulada din folie si o feliem .
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.