1 cana de apa,1 cana zahar,1/2 cana ulei,5 linguri gem,3 linguri cacao,un varf de sare,1 plic amoniacstins,2 cani faina(eu am tava de la aragaz mai mare si dublez cantitatile)
Toate se amesteca se pun in tava si se da la cuptor,cand este gata ori topiti ciocolata ptr a pune deasupra sau se fierb 2-3 linguri de apa cu una doua linguri de cacao si 150 margarina (pentru varianta de post) Eu am taiat-o patratele si am ornat cu frisca
Si reteta de post arata la fel de bine ca cea clasica. Nici o diferenta si probabil nici la gust nu se simte lipsa oului . Daca ai facuit-o cu frisca de casa...s-a dus postul...daca e de comert, e in regula .
Pofta buna !!!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.